Omgeving

Het gebouw van scouting St. Laurentius kunt u huren voor bijvoorbeeld een overnachting van uw scoutingkamp. Ons gebouw is gelegen aan de rand van een prachtig park met een avonturenheuvel, een groot park en een speelveld waar u met uw groep de leukste activiteiten kan doen. Daarnaast ligt ons gebouw aan de rand van de stad en is het prachtige centrum van Alkmaar makkelijk lopend te bereiken (nog geen 20 minuten lopen en 5 minuten fietsen). Boodschappen doen tijdens het verblijf is ook geen enkel probleem. Op nog geen 500m zitten een Albert Heijn en Lidl. Iets verder (5 minuten rijden) zit een Albert Heijn XL met o.a. een Etos, Action, Blokker, Hema en meer.

Hoofdgebouw

Met zowel het zwembad “De Hoornse Vaart” als het centraal station van Alkmaar op 10 minuten fietsen bent u van alle gemakken voorzien in de buurt. U huurt bij ons het “hoofdgebouw”, hier hoort bij

• Ingerichte keuken/staflokaal
  • Twee lokalen
  • Sanitair (1 douche, twee wc’s & een urinoir)
  • Openhaard waar gestookt mag worden (mits er niet in die ruimte geslapen wordt)

Bij het gebouw hoort een groot terrein waar u uw activiteiten kan doen. Ook hebben wij een grote kampvuurkuil. Let op dat gebruik van de kampvuurkuil alleen mag bij vooraf overleg. Dit ivm overlast naar de buurt.

Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen en door op verzenden te druken ga je akkoord met onze privacy verklaring.